Restaurant Blue Palace Logo

Wilt u een tafel reserveren? Bel: 0251 210 787

ONLINE

BESTELLEN

Disclaimer

Deze website is eigendom van Restaurant Blue Palace. Met het bezoeken van deze website accepteer je de disclaimer.

 

Deze website en haar inhoud zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hoewel Restaurant Blue Palace deze steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk tracht te houden, kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht

 

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op deze website en haar inhoud komen toe aan Restaurant Blue Palace of haar toeleveranciers. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke toestemming van Restaurant Blue Palace delen van de website of haar inhoud over te nemen of verder te verspreiden in enige vorm of op enige wijze door druk, fotokopie, overtypen of opslag in een gegevensbestand, of op enige andere manier.

 

Restaurant Blue Palace is niet verantwoordelijk voor websites van derden op de werking en/of de inhoud, waarnaar vanuit deze website wordt gelinkt, of die een verwijzing bevatten naar deze website. Restaurant Blue Palace heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het is mogelijk dat op het gebruik van deze websites van derden een andere privacybeleid en/of verklaringen van toepassing is. Wij raden je aan het privacybeleid en/of verklaringen van de andere websites die je bezoekt te raadplegen.

 

Het gebruik van deze website en het vertrouwen op haar inhoud is geheel voor eigen risico. Restaurant Blue Palace is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, als gevolg van of in verband met het gebruik van de informatie van deze website. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Locatie


Contact

Blue Palace

Meerstraat 92

(1e verdieping)

1941 JD  Beverwijk

 

Tel   0251 210 787

Fax  0251 212 002

 

 

Reserveringen kunnen alleen telefonisch gedaan worden.

 

 

 NU OOK

ONLINE

BESTELLEN

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
16:00 - 22:00
16:00 - 22:00
16:00 - 22:00
16:00 - 22:00
16:00 - 22:00
16:00 - 22:00
16:00 - 22:00

Lunch op afspraak. Voor meer informatie kunt u ons bellen.

 

Restaurant Blue Palace Logo

Copyright © Blue Palace 2017. All rights reserved.